top of page

JAG HALKADE IN PÅ ETT BANANSKAL

Jag halkade in på ett bananskal och efter den glidningen, slirningen föll allt på plats.


Analogt. Framkalla. Mörkrum. Kopiera.

 

Doften av framkallningsvätska, den spännande väntan när bilden träder fram. Det är magi.
UF-företag med analog småbildskamera övergick till Hasselblad med 120 film Augusti 2000. Bröllop, porträtt och övning och övning och tajming. 12 exponeringar skulle tillslut sluta i 12 blink, felfria och leveransfärdiga bilder ut till kund. Den bästa skolan någonsin! Gör om gör rätt, att lära sig av sina egna misstag. Att fotografera analogt, den nakna och oredigerade sanningen. Tro det eller ej, men den här tjejen älskade det befintliga ljuset och att fotografera utomhus.

4 mars 2004 gick drömmen i uppfyllelse jag startade företaget nyss fyllda 24 år. En egen fotobutik, en studio och hårt arbete. Långa dagar, mycket kunder, men alltid med ett stort leende.
Dec 2013 så blev jag sugen på nya utmaningar. Bestämde mig för att bli en renodlad fotograf. Så jag vred om nyckeln på Velins Foto och checkade ut. 
Vårens planer är härliga, alla delar börjar att falla på plats. Det trillar in bokningar av  bröllop, familj och barnplåtningar.  Jag kommer även att bygga en ny dagsljus studio. Hörde ni rätt. Oooo ja. Det kommer att bli fjärilar i magen-fint!  Möjligt att det kan bli lite fler kontorsplatser för andra trevliga kollegor.

Nu är studion på plats och den blev fantastisk. Min studio hittar ni på Svenljungavägen 9 i Sexdrega, sväng förbi och säg hej!
 

KUND ALBUM

bottom of page