top of page

I VÄNTANS TIDER

About

Att vänta barn kan vara både påfrestande och underbart. Alla upplever vi det så olika. Men något som är alldeles säkert är att det är en speciell period i livet värd att föreviga. Ska jag berätta en sak som flera mammor säger som jag möter? Det är att de ångrar att de inte gjorde en gravidfotografering.

gravid_velinsfoto.jpg

GRAVIDVECKA 28-35

Föreviga den "lilla" kulan. Magen brukar vara i en härlig storlek mellan vecka 28-35, efter vecka 35 kan det börja kännas tungt. Det blir svårare att böja sig och det fylls på med mer vätska i hela kroppen. Tänk på att boka i god tid för att säkra fotografering.

NYFÖDDFOTOGRAFERING

Närhet, värme & lycka- den tid i livet då ditt barn faktiskt fick plats i dina händer!

Den första tiden tillsammans är fylld av känslor och kärlek till det lilla barnet. Att fånga den nya familjemedlemmen på bild är något alldeles extra. Det perfekta lilla ansiktet, de små fingrarna och den lilla kroppen i dina armar blir värdefulla minnen för både ert barn och för hela familjen. "Kom som ni är bara ni kommer", så värt det!!

Något jag säger ofta när det bokas gravidfoto och framförallt nyföddfotografering. Många gånger känner man sig som tröttast vid dessa tillfällen och man vill gärna hoppa över det helt för att energin inte räcker till.

Men allt handlar bara om att boka in en preliminär tid i almanackan, då blir det av alla gånger!! Allt som är bokat kommer man iväg på. Så vi bokar två tider på direkten. Om du bokar en gravidfotografering hos mig, så bjuder jag på hela fotograferingsavgiften på nyföddfotograferingen, så betalar ni endast för det bildpaket som önskas.

Den bästa tiden att fotografera nyfödda är när bebisen är 2-3 veckor gammal.

8.jpg
bottom of page