top of page

I LOVE US

PRISER

8 TIMMAR 25.000 KR

4 TIMMAR 15.000 KR

1 TIMME 6500 KR

!

TILLÄGG

RESEKOSTNAD

 

0-3 MIL 200 KR

3-6 MIL 400 KR

6-9 MIL 600 KR 

(övrig resekostnad begär offert)

 

 

 

 

 

 

EXTRA TIMMAR

PÅ ERAT PAKET 3000 KR/TIMME

         

 

 

 

 

 

ALBUM

ALBUM 25x25 CM 6000 KR

EXTRA UPPSLAG (2SIDOR) I DITT ALBUM 500 KR

KOPIA AV ERAT ALBUM 2900 KR

 

12TIMMAR 35.000 KR
     

 DET HÄR INGÅR I ALLA MINA PAKET.
 
-Vi träffas i god tid innan bröllopet över en kopp kaffe. Jag vill höra allt om ert bröllop! Era tankar, känslor och egna idéer. Vilka förväntningar, och om bröllopsdagens upplägg. Räkna med att tiden springer iväg, för vi ska träffas både en, två eller tre gånger för att ni ska känna er säkra och väl förberedda. Sen kan det vara bra att lära känna varandra bättre ;-). Maila gärna mig om ni är intresserade och all info om erat bröllop!
-Jag finns såklart även alltid tillgänglig både innan, under och efter bröllopet för frågor och som bollplank.
-Resor, tid och planering före bröllopet, för att leta efter den perfekta platsen för era porträtt. I vissa fall åker vi ut och rekar fotoplatser tillsammans.
-De bästa bilderna högupplösta. Bilderna levereras i digitalt format på usb-minne. Antal bilder som ingår i varje paket brukar någon i bland undra? 50-75bilder/h Alla bilder är lätt redigerade, alla porträttbilder har dessutom fått en extra dos kärlek i datorn.
-I samtliga paket 4timmar-12timmar ingår 3 st förstoringar 20x30 cm på exklusivt fotopapper.
Ni bestämmer helt själva hur ni vill spendera era timmar men de måste vara sammanhängande.
 

STIL

Jag jobbar med glimten i ögat och älskar att fånga det oväntade, då blir bilderna som livet är på riktigt. Livet är inte perfekt uppdukat på ett silverfat med stela leenden, utan ibland är man rufsig i håret, gosigt rund om magen, lite läppstift på klänningen eller att man springer så fort att man blir alldeles suddig, så varför skulle inte detta lysa igenom i era foton? : )

 

Och allt detta går med lite mod, vilja, paraply, gummistövlar, ett glatt humör och framförallt ett rungande ´JA.

Då kan jag säga mina goda vänner att då är risken stor att ni kommer hem med foton som faktiskt innehåller glädjetårar, härliga ögonblick, konstiga miner, goa skratt, smarriga kyssar, vackert ljus och en väldig massa kärlek!

INFO

-Under högsäsong(sommaren)får man räkna med en leveranstid 5-10 veckor innan man får sina bilder. Blir jag klar snabbare levererar jag bilderna givetvis snabbare.
-Tänk på att många bokar sin bröllopsfotograf ett år i förväg, så hör av er i god tid.
-Resersättning tas även ut om planeringsmöte sker på annan ort.
-Avtal skrivs för att ni och jag ska vara överens och säkra på vad som ingår och vilka villkor som gäller för att inga missförstånd ska kunna uppstå.
-En bokningsavgift på 25% av paketet betalas i samband med bokning, detta för att säkerställa ert datum för fotografering. Avgiften betalas för att bokningen ska vara giltig och betalas ej tillbaka vid avbokning
-För bröllop i övriga landet och utanför Sverige tillkommer ersättning för resa, mat och boende.
-Mat
paus behöver en hungrig fotograf för att orka med. Detta planerar vi in noggrant så jag inte missar något viktigt från eran dag.
-Fotopaket 30 min/1 sammanhängande timme!  
30 minuter: 6 500 :- ** Fotografering under 30 minuter (ca. 75 bilder) I paketet ingår: Samtliga bra bilder, digitalt på usb-minne. Fotografering sker på valfri plats i Borås, Svenljunga eller i Sexdrega. För övriga orter hänvisas till större fotopaket, 4 h eller mer.

 

TIPS

Planera väl. Det är mycket som ska klaffa på eran dag. Lägg på lite extra tid för ombyten, frisören (Även om frisören är van att jobba under tidspress så kan det bli förseningar där), äta något för att orka med är viktigt.
 

Blommor. Plocka fram buketterna i tid och skaka av dem lite lätt, bra om ni gör detta en stund före fotograferingen. För att undvika stora blöta fläckar på klänningen.
 

Tärnor/Bestman. Kul att ha hela gänget med. Men vi behöver definitivt en stund för oss själva före eller efter gänget. Blir lite skönt och mer avslappnande både för er och mig under fotograferingen, utan att någon som står bakom ryggen och tjuvkikar.
 

Barn. Härligt att ha med barnen. Tänk på att ge någon annan uppdraget att ta hand om dem under tiden vi fotograferar. Det bästa är att barnen är med i början eller slutet av fotograferingen. Både för att de tröttnar snabbare, smutsar ner sig lättare och att stress kan få tålamodet att tryta på er föräldrar;)
 

Klänningen. Jag sätter hundra spänn på att nederdelen på klänningen kommer att bli smutsig av jord, sand, gräs, kan hamna en läppstift fläck på. Men få ingen panik. Det löser sig. Gästerna kommer att se dig "helheten" och hur vacker du är. De kommer aldrig lägga märke till dessa små detaljer(som du lätt ser som ett STORT problem). Ta med ett nödkitt "nål, tråd, vattenflaska, trasa, tuggumi. och godis till fotografen ; )
 

Frisyren. Utsläppt hår en blåsig dag vid havet, det är svårare att ha koll på än ett uppsatt. Bara ett litet tips!
 

Njut. av dagen och fotograferingen. För efter att ja:et sagts, då börjar festen och den smutsiga kanten på klänningen är som bortblåst ur ditt minne….så njut!
 

Det som lever kvar efter, är ringarna, minnena och bilderna. Så fega inte vid fotograferingen!
 

 

you Stole my heart

bottom of page